W dawnym browarze w Słupsku powstał nowy trzygwiazdkowy hotel o nazwie Et Cetera. Rodzinny biznes uruchomiła znana radna miejska Karolina Cetera (PO).
– Kuchnia, kultura i wypoczynek na najwyższym poziomie – to nasze hasło – mówi Kamila Cetera, manager hotelu. Budynek powstał w połowie XIX wieku i do 1920 roku warzono tu znane słupskie piwo. Po wyjeździe Niemców, w czasach PRL-u była tu hurtownia warzyw i owoców. Teraz stary browar będzie gościł turystów. W części hotelowej znajduje się 13 pokoi 2-osobowych o wysokim standardzie oraz luksusowy apartament. W obiekcie jest również gabinet kosmetyczny. Kameralny hotel uzupełniają apartamenty 2-pokojowe z aneksami kuchennymi. Restauracja, która została urządzona w dawnych piwnicach browaru, ma trzy sale, nawiązujące do historii miasta. To Sala Zeppelinów, Sala Heinricha von Stephena – słupszczanina, który jest twórcą kartki pocztowej i Sala Słupskich Piwowarów. Specjalnością restauracji będą przede wszystkim steki i dania kuchni śródziemnomorskiej. Na otwarciu hotelu należącego do radnej PO była cała słupska śmietanka towarzyska oraz znani pomorscy politycy.