Łebski śledź potrawą regionalną

10 października 2016r. | Drukuj

„Śledzik po Łebsku” produkt firmy Przetwórstwo Rybne ASAR, który cieszy się dużym powodzeniem wśród turystów odwiedzających Łebę zostanie wpisany do katalogu potraw regionalnych województwa Pomorskiego „Smaki Północnych Kaszub”.

mat. prasowe

mat. prasowe

Projekt jest wspólną inicjatywą gmin nadmorskich wchodzących w skład stowarzyszenia NORDA „Gdynia i Północne Kaszuby”. Warunkiem koniecznym branym pod uwagę była lokalna, całoroczna produkcja oraz rekomendacja wystawiona przez turystów.


Tagi:

Zapraszamy ponownie na www.gazetakaszubska.pl
Kontakt: redakcja@gazetakaszubska.pl


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/umedia/domains/gazetakaszubska.pl/public_html/wp-content/themes/gk02/functions.php on line 133
Komentarze do artykułu (dodaj własny »).

Jeszcze nikt nie skomentował tego artykułu.
Jeżeli masz ochotę, rozpocznij dyskusję.
Skorzystaj z formularza znajdującego się poniżej.

Dodaj komentarz