fot. zdrowie.dziennik.pl

Do czego są stosowane dodatki żywości? Czy dodatki do żywności są bezpieczne? Na te i wiele innych pytań poznamy odpowiedź już 15. maja podczas otwartej debaty na temat bezpieczeństwa żywienia i żywności.

fot. zdrowie.dziennik.pl
fot. zdrowie.dziennik.pl

Debata odbędzie się w Środkowopomorskim Centrum Kształcenia Ustawicznego przy ul. Krzywoustego 6 o godz. 17.00. Pomysłodawcą i głównym organizatorem debaty jest Beata Chrzanowska, kandydatka do Parlamentu Europejskiego.

Debata jest połączona z dyskusją na temat naszych własnych doświadczeń związanych z jakością żywności, a przede wszystkim ze stosowanymi dodatkami do żywności. Na pytania będą odpowiadać powołani na debatę słupscy eksperci.

EKSPERCI:

  • Janicka Barbara – specjalista ds wdrożeń systemów jakości żywności
  • Jan Perz – technolog mięsa, obecnie nauczyciel
  • Dariusz Chrzanowski – technolog, zarządca zakładów mleczarskich, obecnie nauczyciel
  • Dariusz Szyca – właściciel zakładu produkującego żywność
  • Kazimierz Czyż – lekarz diabetolog
  • Bernadetta Lewicka – lekarz
  • Mariola Rynkiewicz – współtwórca projektu Mama, zdrowie i ja
  • MODERATOR: Beata Chrzanowska

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.