Chcesz wiedzieć więcej o zdrowej żywności? Przyjdź na debatę

09 maja 2014r. | Drukuj

Do czego są stosowane dodatki żywości? Czy dodatki do żywności są bezpieczne? Na te i wiele innych pytań poznamy odpowiedź już 15. maja podczas otwartej debaty na temat bezpieczeństwa żywienia i żywności.

fot. zdrowie.dziennik.pl

fot. zdrowie.dziennik.pl

Debata odbędzie się w Środkowopomorskim Centrum Kształcenia Ustawicznego przy ul. Krzywoustego 6 o godz. 17.00. Pomysłodawcą i głównym organizatorem debaty jest Beata Chrzanowska, kandydatka do Parlamentu Europejskiego.

Debata jest połączona z dyskusją na temat naszych własnych doświadczeń związanych z jakością żywności, a przede wszystkim ze stosowanymi dodatkami do żywności. Na pytania będą odpowiadać powołani na debatę słupscy eksperci.

EKSPERCI:

  • Janicka Barbara – specjalista ds wdrożeń systemów jakości żywności
  • Jan Perz – technolog mięsa, obecnie nauczyciel
  • Dariusz Chrzanowski – technolog, zarządca zakładów mleczarskich, obecnie nauczyciel
  • Dariusz Szyca – właściciel zakładu produkującego żywność
  • Kazimierz Czyż – lekarz diabetolog
  • Bernadetta Lewicka – lekarz
  • Mariola Rynkiewicz – współtwórca projektu Mama, zdrowie i ja
  • MODERATOR: Beata Chrzanowska

Opublikowano w: Słupsk
Tagi: , , ,

Zapraszamy ponownie na www.gazetakaszubska.pl
Kontakt: [email protected]


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/umedia/domains/gazetakaszubska.pl/public_html/wp-content/themes/gk02/functions.php on line 133
Czytaj także

Komentarze do artykułu (dodaj własny »).

Jeszcze nikt nie skomentował tego artykułu.
Jeżeli masz ochotę, rozpocznij dyskusję.
Skorzystaj z formularza znajdującego się poniżej.

Dodaj komentarz